Kilota te bardha per meshkuj M

Kilota te bardha per meshkuj M

1,300 LEK

Thurjet e bardha me një brez të gjerë është një gjë e domosdoshme në çdo koleksion të veshjeve të brendshme. Thikat mbulojnë vetëm vendet e nevojshme, me anë të të cilave ju del shumë tundim. Shiriti elastik siguron që ata të qëndrojnë mirë dhe se janë shumë të rehatshëm. Marka Doreanse është shtypur gjithashtu me shkronja argjendi të zbukuruara në brez për një pamje elegant.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 32339190402 Kategori: , ,

Përshkrim

Thurjet e bardha me një brez të gjerë është një gjë e domosdoshme në çdo koleksion të veshjeve të brendshme. Thikat mbulojnë vetëm vendet e nevojshme, me anë të të cilave ju del shumë tundim. Shiriti elastik siguron që ata të qëndrojnë mirë dhe se janë shumë të rehatshëm. Marka Doreanse është shtypur gjithashtu me shkronja argjendi të zbukuruara në brez për një pamje elegant.

You've just added this product to the cart: