Kegel Ball pink PARIS

2,000 LEK

Këto topa kegel unike në formë Apple ju ndihmojnë të stërvitni muskujt e legenit dhe të rrisni kënaqësinë seksuale. Ju e vishni këtë mollë brenda vaginës tuaj me kordonin tërheqës jashtë. Mund të filloni të stërviteni duke mbajtur topin për disa minuta çdo ditë dhe të rrisni kohëzgjatjen e stërvitjes ndërsa bëheni më të fortë në muskujt intim. Një top i vogël metalik brenda siguron dridhjet kur lëvizni. Shumë e këndshme për jetën tuaj të dashurisë dhe shumë e dobishme gjatë dhe pas shtatzënisë. Diskrete, e sigurt dhe e lehtë.
Availability: Në gjëndje SKU: 2502 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Këto topa kegel unike në formë Apple ju ndihmojnë të stërvitni muskujt e legenit dhe të rrisni kënaqësinë seksuale. Ju e vishni këtë mollë brenda vaginës tuaj me kordonin tërheqës jashtë. Mund të filloni të stërviteni duke mbajtur topin për disa minuta çdo ditë dhe të rrisni kohëzgjatjen e stërvitjes ndërsa bëheni më të fortë në muskujt intim. Një top i vogël metalik brenda siguron dridhjet kur lëvizni. Shumë e këndshme për jetën tuaj të dashurisë dhe shumë e dobishme gjatë dhe pas shtatzënisë. Diskrete, e sigurt dhe e lehtë.