Karamele JELLY Willies

1,100 LEK

Karamele-haribo prej xhelatine, tepër gazmore për party të ndryshme në formën e penisit.

Me shije dhe ngjyra të ndryshme. Përmban 120gr.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 07733870000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Karamele-haribo prej xhelatine, tepër gazmore për party të ndryshme në formën e penisit.

Me shije dhe ngjyra të ndryshme. Përmban 120gr.

Karamele JELLY Willies

1,100 LEK

Out of stock