-30%

Kapese thithash

2,380 LEK

Ky grup i kapëseve të thithave nga koleksioni Guilty Pleasure BDSM ka një xhufkë elegante me ngjyrë ari, e cila i shton përvojës duke i bërë pirëset më të rënda. Presioni i kapëseve mund të rregullohet me një vidë dhe këshilla ka mbulesa PVC për të mbrojtur lëkurën. Mbërthecka të thithit me ngjyrë ari me thekë Rregullueshme me vidë Me mbulesa PVC mbi sugjerimet për të mbrojtur lëkurën
Availability: Vjen së shpejti SKU: 520136 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky grup i kapëseve të thithave nga koleksioni Guilty Pleasure BDSM ka një xhufkë elegante me ngjyrë ari, e cila i shton përvojës duke i bërë pirëset më të rënda. Presioni i kapëseve mund të rregullohet me një vidë dhe këshilla ka mbulesa PVC për të mbrojtur lëkurën. Mbërthecka të thithit me ngjyrë ari me thekë Rregullueshme me vidë Me mbulesa PVC mbi sugjerimet për të mbrojtur lëkurën

Kapese thithash

2,380 LEK

Out of stock