Kapese thithash (zemer me drita led)

3,800 LEK

Bëhuni në sy në këto kapëse unike të thithkave të zemrës me ndriçim LED! Kapëset e rregullueshme kanë një shtresë vinili dhe janë të lehta për t’u ngjitur në thithkë. Ju thjesht zgjidhni midis 3 modeleve të ndryshme të dritës duke shtypur qendrën e dritës. Shtypni dhe mbani qendrën për pak më gjatë dhe dritat fiken. Drita funksionon me bateri (të përfshira). Ju nuk mund t’i zëvendësoni këto, por ka drita rezervë në dispozicion.

Availability: Vjen së shpejti SKU: AG793 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Bëhuni në sy në këto kapëse unike të thithkave të zemrës me ndriçim LED! Kapëset e rregullueshme kanë një shtresë vinili dhe janë të lehta për t’u ngjitur në thithkë. Ju thjesht zgjidhni midis 3 modeleve të ndryshme të dritës duke shtypur qendrën e dritës. Shtypni dhe mbani qendrën për pak më gjatë dhe dritat fiken. Drita funksionon me bateri (të përfshira). Ju nuk mund t’i zëvendësoni këto, por ka drita rezervë në dispozicion.

Kapëse mund të hapet në 1.2 cm.

Kapese thithash (zemer me drita led)

3,800 LEK

Out of stock