Kapese thithash Rock Hard

2,400 LEK

Këto kapëse të thithave kapin fort thithat dhe zbukurojnë gjoksin me një zinxhir të dyfishtë metalik plot me thika të thepisura. Shtrënguesit, përfshirë zinxhirin e dyfishtë, sigurojnë tensionin e duhur në thithat në 69 g dhe forca e presionit mund të rregullohet individualisht me vida rregulluese. Mbulesa e butë prej gome e bën atë më të rehatshme për tu veshur.

Availability: Në gjëndje SKU: 00801621 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Këto kapëse të thithave kapin fort thithat dhe zbukurojnë gjoksin me një zinxhir të dyfishtë metalik plot me thika të thepisura. Shtrënguesit, përfshirë zinxhirin e dyfishtë, sigurojnë tensionin e duhur në thithat në 69 g dhe forca e presionit mund të rregullohet individualisht me vida rregulluese. Mbulesa e butë prej gome e bën atë më të rehatshme për tu veshur.

Kapese thithash Rock Hard

2,400 LEK

In stock