Kapese thithash (me drita led)

3,500 LEK

Bëhuni në sy në këto kapëse unike të thithkave me ndriçim LED! Kapëset e rregullueshme kanë një shtresë vinili dhe janë të lehta për t’u ngjitur në thithkë. Duke e rrëshqitur unazën lart, ju përcaktoni intensitetin e dëshiruar. Ju zgjidhni midis 3 modeleve të ndryshme të dritës duke shtypur qendrën e dritës. Shtypni dhe mbani qendrën për pak më gjatë dhe dritat fiken. Drita funksionon me bateri (të përfshira). Ju nuk mund t’i zëvendësoni këto, por ka drita rezervë në dispozicion.

Availability: Në gjëndje SKU: AG794 Kategori: , ,
Shihni shportën

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Bëhuni në sy në këto kapëse unike të thithkave me ndriçim LED! Kapëset e rregullueshme kanë një shtresë vinili dhe janë të lehta për t’u ngjitur në thithkë. Duke e rrëshqitur unazën lart, ju përcaktoni intensitetin e dëshiruar. Ju zgjidhni midis 3 modeleve të ndryshme të dritës duke shtypur qendrën e dritës. Shtypni dhe mbani qendrën për pak më gjatë dhe dritat fiken. Drita funksionon me bateri (të përfshira). Ju nuk mund t’i zëvendësoni këto, por ka drita rezervë në dispozicion.

Kapese thithash (me drita led)

3,500 LEK

In stock