Krem Stimulues Indian Love Cream Women 80Ml

1,600 LEK

Krem stimulues për Femra!
Edhe një sasi e vogël e këtij kremi stimulues mbi clitor nxit qarkullimin e gjakut dhe për këtë arsye intensifikon orgazmat tuaja. Aromë e lehtë orientale.

Nxit qarkullimin e gjakut;
Rrit dëshirën seksuale.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 06232880000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Krem stimulues për Femra!
Edhe një sasi e vogël e këtij kremi stimulues mbi clitor nxit qarkullimin e gjakut dhe për këtë arsye intensifikon orgazmat tuaja. Aromë e lehtë orientale.

Nxit qarkullimin e gjakut;
Rrit dëshirën seksuale.

Përbërësit: ekstrakte bimore, ekstrakte frutash, etj

Përdorimi: Përhapni një sasi të vogël kremi në clitor dhe masazhojeni atë butësisht. 80ml.
Efektiviteti mund të ndryshojnë për persona të ndryshëm.

Krem Stimulues Indian Love Cream Women 80Ml

Krem Stimulues Indian Love Cream Women 80Ml

1,600 LEK

Out of stock