Gojez Vegan Fetish

3,400 LEK

Heshtje e këndshme në një stil vegan!
Veshja e rrumbullakët, e zezë, silikoni (Ø 4 cm) nga Vegan Fetish është me rripa tape të qëndrueshme, natyrale me atë pamje tipike të bukur.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24933655001 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

  • Gag silikoni (Ø 4 cm)
  • Rripat e rregullueshëm të kokës
  • Vegan dhe i qëndrueshëm

Heshtje e këndshme në një stil vegan!
Veshja e rrumbullakët, e zezë, silikoni (Ø 4 cm) nga Vegan Fetish është me rripa tape të qëndrueshme, natyrale me atë pamje tipike të bukur. Detajet metalike janë në një ngjyrë të artë me shkëlqim. Mbërthyesi i kopsave mund të përdoret për të rregulluar perimetrin nga 45 në 60 cm.

Tapë, metal; metal: silikoni.

Gojez Vegan Fetish

3,400 LEK

Out of stock