Gojëz Breathable

1,900 LEK

Kjo gojëz është e duhur për lojërat e epshit dhe nënshtrimit. Topi i gomës së fortë kundër kafshimit ka vrima për frymëmarrje dhe siguron momente të heshtura kënaqësie me furnizim të mjaftueshëm të ajrit. Rripi i kokës i bërë nga lëkura imituese është i rregullueshëm për çdo madhësi të kokës me mbylljen e kopsës.
Availability: Në gjendje SKU: 05401700000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo gojëz është e duhur për lojërat e epshit dhe nënshtrimit. Topi i gomës së fortë kundër kafshimit ka vrima për frymëmarrje dhe siguron momente të heshtura kënaqësie me furnizim të mjaftueshëm të ajrit. Rripi i kokës i bërë nga lëkura imituese është i rregullueshëm për çdo madhësi të kokës me mbylljen e kopsës.

Gojëz Breathable

1,900 LEK

In stock