Gojez Blaze

2,000 LEK

Gag frymëmarrje për frymë për lojë skllavërie nga Blaze. Topi i butë plastik (4,7 cm) është pa shije dhe pa erë dhe mbetet komod për tu mbajtur për shkak të vrimave të frymëmarrjes. Rripi i qafës është bërë nga materiali prej lëkure dhe i rregullueshëm plotësisht me mbylljen e kopsës metalike. Gag për frymëmarrje Top i butë plastik, pa shije dhe pa erë Rrip qafe prej lëkure Rregullueshme me mbyllje metalike

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21325 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Gag frymëmarrje për frymë për lojë skllavërie nga Blaze. Topi i butë plastik (4,7 cm) është pa shije dhe pa erë dhe mbetet komod për tu mbajtur për shkak të vrimave të frymëmarrjes. Rripi i qafës është bërë nga materiali prej lëkure dhe i rregullueshëm plotësisht me mbylljen e kopsës metalike. Gag për frymëmarrje Top i butë plastik, pa shije dhe pa erë Rrip qafe prej lëkure Rregullueshme me mbyllje metalike