Geta open Crotch Anti ladder LXL

1,200 LEK

Falë teknologjisë kundër vrapimit, këto brekë janë shumë më të forta kundër grisjeve, vrimave dhe vrapimeve në krahasim me getat e tjera. Kjo nuk do të thotë që dëmtimi nuk mund të ndodhë kur pëlhura tërhiqet fort ose kur thonjtë janë të mprehtë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: CLD-HBLK-004-LXL Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Falë teknologjisë kundër vrapimit, këto brekë janë shumë më të forta kundër grisjeve, vrimave dhe vrapimeve në krahasim me getat e tjera. Kjo nuk do të thotë që dëmtimi nuk mund të ndodhë kur pëlhura tërhiqet fort ose kur thonjtë janë të mprehtë. Vetëm shansi është shumë më i vogël dhe në vend të një gare, ju thjesht bëni një vrimë të vogël. Për shkak të përqindjes së lartë të elastanit dhe teknikës së thurjes, këto brekë ndihen ose duken më të vogla se normalja kur i hiqni dhe i vishni. Por nuk është kështu. Pra porositni madhësinë tuaj të zakonshme

Geta open Crotch Anti ladder LXL

1,200 LEK

Out of stock