Flogger Zado

7,700 LEK

Duhet të ketë për shpërblim dhe ndëshkim!
Lëkurë Flogger Wood e fortë me cilësi të lartë nga ZADO me dorezë të fortë prej druri. Doreza e lakuar, e lëmuar mirë me kokërr të bukur druri (ndryshon) shtrihet mirë në dorë.

Availability: Në gjendje SKU: 20405907000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Flogger lehtë për tu mbajtur me një dorezë të fortë prej druri
Shumë rripa lëkure të buta
Doreza me kokrra të bukura, natyrale (ndryshon)
Ndërtim i fortë

Duhet të ketë për shpërblim dhe ndëshkim!
Lëkurë Flogger Wood e fortë me cilësi të lartë nga ZADO me dorezë të fortë prej druri. Doreza e lakuar, e lëmuar mirë me kokërr të bukur druri (ndryshon) shtrihet mirë në dorë. Dhe me rripat e butë prej lëkure, të gjithë marrin pikërisht atë që meritojnë: ose përkëdheljet e buta ose goditjet e forta.

Gjatësia totale 60 cm, doreza 21 cm e gjatë, Ø 3,5 cm – 4 cm.
Dru, lëkurë.

Flogger Zado

7,700 LEK

In stock