Flogger i verdhë

900 LEK

Kamzhik i verdhë prej silikoni nga koleksioni Guilty Pleasure BDSM. Për lojë skllavërie ose zbukurim. Gjatësia 25,6 cm / 10,1 inç. Xhufka silikoni. Me një lak dore për mbajtjen dhe ruajtjen. Ky mashtrues elegant dhe erotik mund të përdoret për ngacmim, gudulisje dhe fshikullim.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 520084 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Kamzhik i verdhë prej silikoni nga koleksioni Guilty Pleasure BDSM. Për lojë skllavërie ose zbukurim. Gjatësia 25,6 cm / 10,1 inç. Xhufka silikoni. Me një lak dore për mbajtjen dhe ruajtjen. Ky mashtrues elegant dhe erotik mund të përdoret për ngacmim, gudulisje dhe fshikullim.