-30%

Flash Cross Nipple Stickers – Black

1,470 LEK

Këto ngjitëse të shndërritshme për thithkat do të sigurojnë vëmendjen që gjoksi juaj meriton! Ngjitëset e thithkave vijnë në dispozicion në dizajn dhe ngjyra të ndryshme, kështu që do të ketë gjithmon një pale që do ti përshtatet stilit tuaj. Zgjidhni të preferuarën tuaj dhe vishini ato me një dekolte të hapur. Ngjitëset e thithkave janë të ripërdorshme nëse hiqen me kujdes.

Availability: Në gjendje SKU: BI0158 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Këto ngjitëse të shndërritshme për thithkat do të sigurojnë vëmendjen që gjoksi juaj meriton! Ngjitëset e thithkave vijnë në dispozicion në dizajn dhe ngjyra të ndryshme, kështu që do të ketë gjithmon një pale që do ti përshtatet stilit tuaj. Zgjidhni të preferuarën tuaj dhe vishini ato me një dekolte të hapur. Ngjitëset e thithkave janë të ripërdorshme nëse hiqen me kujdes.

Flash Cross Nipple Stickers - Black

Flash Cross Nipple Stickers – Black

1,470 LEK

In stock