Fetish Dreams Tie me Up

2,600 LEK

Prangat e këmbëve dhe krahëve Fetish Dreams janë lodrat ideale për partnerët eksperimentues që duan të fillojnë në zonën e skllavërisë SM ose që duan të zgjerojnë përvojat e tyre të para. Mbërthyesja Velcro në prangat e krahut dhe të këmbëve jep një mbajtje të sigurt dhe mund të hapet në raste urgjente në kohën më të shkurtër të mundshme. Partneri mund të jetë jashtëzakonisht i kufizuar në lëvizjet e tij për shkak të kombinimit të duarve dhe të këmbëve të qepura fort. Kjo i jep lojrave dominuese një bukuri shumë të veçantë. Prangat mund të vihen shpejt dhe lehtë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55080191 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Prangat e këmbëve dhe krahëve Fetish Dreams janë lodrat ideale për partnerët eksperimentues që duan të fillojnë në zonën e skllavërisë SM ose që duan të zgjerojnë përvojat e tyre të para. Mbërthyesja Velcro në prangat e krahut dhe të këmbëve jep një mbajtje të sigurt dhe mund të hapet në raste urgjente në kohën më të shkurtër të mundshme. Partneri mund të jetë jashtëzakonisht i kufizuar në lëvizjet e tij për shkak të kombinimit të duarve dhe të këmbëve të qepura fort. Kjo i jep lojrave dominuese një bukuri shumë të veçantë. Prangat mund të vihen shpejt dhe lehtë.