Exxxtase Board Game

4,100 LEK

Loja partnere erotike për ndjenjat e kënaqësisë dhe ekstazës së nxehtë! Ndiqni ilustrimet në kartat e veprimit, por rezistoni në dorëzimin total, përndryshe do të jeni humbësi. Kjo është një kënaqësi e vërtetë: ta mbash lojën deri në fund! Aksesorë: bordi i lojës, 4 komplete letrash veprimi, 1 zare, 1 orë rëre, 2 figura duke luajtur.

Availability: Në gjëndje SKU: 07724100000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Loja partnere erotike për ndjenjat e kënaqësisë dhe ekstazës së nxehtë! Ndiqni ilustrimet në kartat e veprimit, por rezistoni në dorëzimin total, përndryshe do të jeni humbësi. Kjo është një kënaqësi e vërtetë: ta mbash lojën deri në fund! Aksesorë: bordi i lojës, 4 komplete letrash veprimi, 1 zare, 1 orë rëre, 2 figura duke luajtur.

Exxxtase Board Game

4,100 LEK

In stock