Egg Vibrating

4,800 LEK

Kjo vezë vibruese e Favorite All Time përmban 10 ritme vibrimi, një tel të fortë tërheqje dhe një telekomandë pa tela. Veza vibruese është e papërshkueshme nga uji dhe mund të rimbushet me kabllon USB-pin të përfshirë. Telekomanda kërkon bateri AA 2x të cilat nuk përfshihen. Telekomanda mund të përdoret sapo vibruesi të jetë i ndezur. Ka një buton të energjisë dhe një buton plus për të ndryshuar dridhjet. Vezë vibruese Me telekomandë wireless 10 ritme vibrimi Varg i fortë vizatimi Vezë e rimbushshme Përfshihet kabllo USB Koha e penisikimit 1,5 orë Përdorni kohën 1,5 orë Telekomanda kërkon bateri AA 2x (nuk përfshihen) I papërshkueshëm nga uji IPX7 Pa ftalate Gjatësia e vezës 6,2 cm Diametri i vezës 3,2 cm Gjatësia në distancë 7,5 cm Gjerësia në distancë 5,0 cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21839 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo vezë vibruese e Favorite All Time përmban 10 ritme vibrimi, një tel të fortë tërheqje dhe një telekomandë pa tela. Veza vibruese është e papërshkueshme nga uji dhe mund të rimbushet me kabllon USB-pin të përfshirë. Telekomanda kërkon bateri AA 2x të cilat nuk përfshihen. Telekomanda mund të përdoret sapo vibruesi të jetë i ndezur. Ka një buton të energjisë dhe një buton plus për të ndryshuar dridhjet. Vezë vibruese Me telekomandë wireless 10 ritme vibrimi Varg i fortë vizatimi Vezë e rimbushshme Përfshihet kabllo USB Koha e penisikimit 1,5 orë Përdorni kohën 1,5 orë Telekomanda kërkon bateri AA 2x (nuk përfshihen) I papërshkueshëm nga uji IPX7 Pa ftalate Gjatësia e vezës 6,2 cm Diametri i vezës 3,2 cm Gjatësia në distancë 7,5 cm Gjerësia në distancë 5,0 cm

Egg Vibrating

4,800 LEK

Out of stock