EasyGlide Anal Lubricant

800 LEK3,800 LEK

EasyGlide Anal eshte nje lubrifikant me baze uji per perdorim anal.

EasyGlide eshte nje lubrifikant i cilesise se larte, me baze uji, i prodhuar nga nje firme e certifikuar Gjermane. Perberja speciale, pa permbajtje vajrash mund te pasrtoher thjeshte me uje dhe nuk le njolle, as gjate momenteve pasionante. Ofron nje ndjesi te bute, me aftesi te gjate lubrifikuese.

-150ml

SKU: 27520024 Kategori: ,
Spastroje

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

EasyGlide Anal eshte nje lubrifikant me baze uji per perdorim anal.

EasyGlide eshte nje lubrifikant i cilesise se larte, me baze uji, i prodhuar nga nje firme e certifikuar Gjermane. Perberja speciale, pa permbajtje vajrash mund te pasrtoher thjeshte me uje dhe nuk le njolle, as gjate momenteve pasionante. Ofron nje ndjesi te bute, me aftesi te gjate lubrifikuese.

-150ml

Informacion shtesë

Sasia

150ml, 500ml, 1000ml

EasyGlide Anal Lubricant - 150 ml

EasyGlide Anal Lubricant

800 LEK3,800 LEK

In stock