Double Dildo Threesome

14,630 LEK

Dildo i dyfishtë me 10 sekonda shpejtësi rrotullimi.

Ky vibrator ofron 2 Dildo elastikë në masa të ndryshme në të njëjtën. Designi eshte shumë real, i përbërë me vena dhe gjëndra të fryra. Të dyja dildot kanë 10 mënyra vibratory. Pjesa më e gjatë e njërës dildo ka në fund një buton i cili përshpejton stimulimin e klitorit prej 10 sekondash. Karikohet nëpërmjet një kablli USB.

Dildo i gjatë: 22.5 cm. Penetrim i thellë 13 cm, Ø 3.8-4.2 cm. Dildo i vogël: Penettrim i thellë 10 cm, Ø 2.9-3.5 cm. Materiali:  Silikon.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05938260000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo i dyfishtë me 10 sekonda shpejtësi rrotullimi.

Ky vibrator ofron 2 Dildo elastikë në masa të ndryshme në të njëjtën. Designi eshte shumë real, i përbërë me vena dhe gjëndra të fryra. Të dyja dildot kanë 10 mënyra vibratory. Pjesa më e gjatë e njërës dildo ka në fund një buton i cili përshpejton stimulimin e klitorit prej 10 sekondash.

Karikohet nëpërmjet një kablli USB.

Dildo i gjatë: 22.5 cm. Penetrim i thellë 13 cm, Ø 3.8-4.2 cm. Dildo i vogël: Penettrim i thellë 10 cm, Ø 2.9-3.5 cm. Materiali:  Silikon.

Double Dildo Threesome

Double Dildo Threesome

14,630 LEK

Out of stock