Double Dildo me vibrim LoveToy

11,800 LEK

iJoy ka dy boshte: njëri depërton në pikën G ndërsa boshti tjetri pak i lakuar stimulon partnerin. Lodra është e pajisur me një mini plumb me 10 programe të ndryshme vibrimi, të cilat mund të kontrollohen nëpërmjet një telekomandë të përfshirë me valë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 4534 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

iJoy ka dy boshte: njëri depërton në pikën G ndërsa boshti tjetri pak i lakuar stimulon partnerin. Lodra është e pajisur me një mini plumb me 10 programe të ndryshme vibrimi, të cilat mund të kontrollohen nëpërmjet një telekomandë të përfshirë me valë. Boshti më i gjatë është 20 cm i gjatë dhe ka një diametër prej 3.3 cm. Boshti i dytë është i gjatë 13 cm dhe ka një diametër prej 3 cm.

Double Dildo me vibrim LoveToy

11,800 LEK

In stock