-30%

Dorashka te gjata

3,290 LEK

Të brendshmet janë të paketuara në një kuti të zezë me stil me një kartë përpara që mund të hiqet për ta kthyer kutinë në një kuti të bukur dhuratash. Përveç kësaj, ajo vjen me një llastik të lëvizshëm elastik të këmbëve të zeza dhe të kuqe që është i zbukuruar me një xhevahir në formë zemre dhe një hark, e cila është një mënyrë e bukur për ta bërë kutinë e dhuratës të plotë! Një dhuratë dhe USP nga Barely Bare për të gjithë shitësit në internet dhe offline dhe një tërheqës sysh në çdo dyqan. Doreza te gjata rrjete dhe dantelle. Krijoni mister dhe intriga. Një madhësi përshtatet më shumë. Panty nuk përfshihet. Larje dore.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 840500 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Të brendshmet janë të paketuara në një kuti të zezë me stil me një kartë përpara që mund të hiqet për ta kthyer kutinë në një kuti të bukur dhuratash. Përveç kësaj, ajo vjen me një llastik të lëvizshëm elastik të këmbëve të zeza dhe të kuqe që është i zbukuruar me një xhevahir në formë zemre dhe një hark, e cila është një mënyrë e bukur për ta bërë kutinë e dhuratës të plotë! Një dhuratë dhe USP nga Barely Bare për të gjithë shitësit në internet dhe offline dhe një tërheqës sysh në çdo dyqan. Doreza te gjata rrjete dhe dantelle. Krijoni mister dhe intriga. Një madhësi përshtatet më shumë. Panty nuk përfshihet. Larje dore.Të brendshmet janë të paketuara në një kuti të zezë me stil me një kartë përpara që mund të hiqet për ta kthyer kutinë në një kuti të bukur dhuratash. Përveç kësaj, ajo vjen me një llastik të lëvizshëm elastik të këmbëve të zeza dhe të kuqe që është i zbukuruar me një xhevahir në formë zemre dhe një hark, e cila është një mënyrë e bukur për ta bërë kutinë e dhuratës të plotë! Një dhuratë dhe USP nga Barely Bare për të gjithë shitësit në internet dhe offline dhe një tërheqës sysh në çdo dyqan. Doreza te gjata rrjete dhe dantelle. Krijoni mister dhe intriga. Një madhësi përshtatet më shumë. Panty nuk përfshihet. Larje dore.

Dorashka te gjata

3,290 LEK

Out of stock