Display Masturbatore

1,300 LEK

Ky koleksion masturbator kombinon seksualitetin dhe thjeshtësinë – hapjet e vaginës, gojës dhe anusit qëndrojnë në dritë të përsosur si një masturbator i bërë nga materiali i vërtetë. Diametri mund të kontrollohet duke ushtruar presion dhe ndihmon për të arritur një përvojë superlative të masturbimit që është sa më emocionuese që të jetë e mundur. Janë 3 lloje masturbatorësh, vagine, goje dhe anus.

SKU: RD424 Kategori: ,
Spastroje
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Ky koleksion masturbator kombinon seksualitetin dhe thjeshtësinë – hapjet e vaginës, gojës dhe anusit qëndrojnë në dritë të përsosur si një masturbator i bërë nga materiali i vërtetë. Diametri mund të kontrollohet duke ushtruar presion dhe ndihmon për të arritur një përvojë superlative të masturbimit që është sa më emocionuese që të jetë e mundur. Janë 3 lloje masturbatorësh, vagine, goje dhe anus.

Informacion shtesë

LLoji

vagine, goje, anus