Dildo Triple Density Cock(balls) 6.5

9,300 LEK

Ky dildo realist 6.5 “Triple Density Cock with Balls nga King Cock Plus ka një bërthamë të fortë dhe një sipërfaqe veçanërisht të butë. Ndihet tamam si origjinali. Sipërfaqja është projektuar në mënyrë realiste, me nyje dhe venat e theksuara, ndërsa Testikujt ndihen po aq realistë si origjinali. Pjesa e mirë ka një filxhan thithës praktik për udhëtime pa duar dhe është në përputhje me rripat.

Availability: Në gjendje SKU: 05465340000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ky dildo realist 6.5 “Triple Density Cock with Balls nga King Cock Plus ka një bërthamë të fortë dhe një sipërfaqe veçanërisht të butë. Ndihet tamam si origjinali. Sipërfaqja është projektuar në mënyrë realiste, me nyje dhe venat e theksuara, ndërsa Testikujt ndihen po aq realistë si origjinali. Pjesa e mirë ka një filxhan thithës praktik për udhëtime pa duar dhe është në përputhje me rripat.

Dildo Triple Density Cock(balls) 6.5

9,300 LEK

In stock