Dildo TPR Dong II

7,480 LEK

Dildo elastik ngjyre natyrale, me koke te madhe, damara te forte dhe testikuj. Me ngjitje me vakum ne fund. Gjatesia totale 28 cm, gjatesia e penetrueshe 21cm. Diam 4-4.5 cm. Materiali: TPR.

Availability: Në gjendje SKU: 05071720000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo elastik ngjyre natyrale, me koke te madhe, damara te forte dhe testikuj. Me ngjitje me vakum ne fund. Gjatesia totale 28 cm, gjatesia e penetrueshe 21cm. Diam 4-4.5 cm. Materiali: TPR.

Dildo TPR Dong II

Dildo TPR Dong II

7,480 LEK

In stock