Dildo String

7,800 LEK

Jepni dhe merrni kënaqësi!
Vargu nga Bad Kitty është në një pamje lëkure dhe vjen me 3 dildo.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24931871101 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Jepni dhe merrni kënaqësi!
Vargu nga Bad Kitty është në një pamje lëkure dhe vjen me 3 dildo.

Dildo String

7,800 LEK

Out of stock