Dildo Squirting with balls

8,900 LEK

Kjo dildo jashtëzakonisht realiste është si gjëja e vërtetë. Topi i pompës mbushet me lëng dhe futet boshti. Kur ushtrohet presion mbi topin e pompës, lëngu i zgjedhur fillon të dalë jashtë glancit. Përfshin 59 ml Lëng Jizzle (spermë false) dhe 29 ml pastrues lodrash. Gjatësia e plotë 23 cm, gjatësia e futjes 18,4 cm, Ø 5 cm. PVC, Silikoni.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05422530000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Kjo dildo jashtëzakonisht realiste është si gjëja e vërtetë. Topi i pompës mbushet me lëng dhe futet boshti. Kur ushtrohet presion mbi topin e pompës, lëngu i zgjedhur fillon të dalë jashtë glancit. Përfshin 59 ml Lëng Jizzle (spermë false) dhe 29 ml pastrues lodrash. Gjatësia e plotë 23 cm, gjatësia e futjes 18,4 cm, Ø 5 cm. PVC, Silikoni.

Dildo Squirting with balls

8,900 LEK

Out of stock