-30%

Dildo Squirting King Cock (22cm)

4,900 LEK

Dildo me funksion llak Glanet dhe venat e shqiptuara Përfshihen spermë artificiale dhe pastrues lodrash Më shumë theksime dhe detaje Detajet Teksti i produktit Dildo me funksion llak Glanet dhe venat e shqiptuara Përfshihen spermë artificiale dhe pastrues lodrash Kujdes, me gaz! Kjo dildo hiper-realiste natyrore mund edhe të shuplakë realisht, ashtu si origjinali. Topi i pompës thjesht mbushet dhe futet në fund të boshtit. Pastaj ai katapulton lëngun e zgjedhur nga glans nën presion. Përfshihen 59 ml Lëng Jizzle (spermë artificiale) dhe 29 ml pastrues lodrash.

Availability: Në gjendje SKU: 05423000000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo me funksion llak Glanet dhe venat e shqiptuara Përfshihen spermë artificiale dhe pastrues lodrash Më shumë theksime dhe detaje Detajet Teksti i produktit Dildo me funksion llak Glanet dhe venat e shqiptuara Përfshihen spermë artificiale dhe pastrues lodrash Kujdes, me gaz! Kjo dildo hiper-realiste natyrore mund edhe të shuplakë realisht, ashtu si origjinali. Topi i pompës thjesht mbushet dhe futet në fund të boshtit. Pastaj ai katapulton lëngun e zgjedhur nga glans nën presion. Përfshihen 59 ml Lëng Jizzle (spermë artificiale) dhe 29 ml pastrues lodrash.

Dildo Squirting King Cock (22cm)

4,900 LEK

In stock