Dildo Smooth&Silk Metallic

2,000 LEK

Dildo super e lëmuar me një dizajn të hijshëm metalik. Baza e kupës së thithjes ngjitet fort në çdo sipërfaqe të lëmuar. Ky dildo fleksibël ka një sipërfaqe të lëmuar dhe një formë të hijshme. Madeshtë bërë nga TPR, por duket si metal me shkëlqim. Dildo ka një skrotum, një glans dhe një filxhan thithës që ngjitet fort në çdo sipërfaqe të lëmuar, e cila është e dobishme gjatë lojës solo. Përmasat: diametri i boshtit 4.2 cm, gjatësia totale 19 cm.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 21427 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Dildo super e lëmuar me një dizajn të hijshëm metalik. Baza e kupës së thithjes ngjitet fort në çdo sipërfaqe të lëmuar. Ky dildo fleksibël ka një sipërfaqe të lëmuar dhe një formë të hijshme. Madeshtë bërë nga TPR, por duket si metal me shkëlqim. Dildo ka një skrotum, një glans dhe një filxhan thithës që ngjitet fort në çdo sipërfaqe të lëmuar, e cila është e dobishme gjatë lojës solo. Përmasat: diametri i boshtit 4.2 cm, gjatësia totale 19 cm.