Dildo Silicone Wall Banger

4,900 LEK

Vibrator me një thithje shtesë të fortë 10 mënyra dridhjeje I papërshkueshëm nga uji Sipërfaqe mëndafshi-e butë Klasikja me akoma më shumë fuqi! Vibratori fleksibël në penis natyral duket me venat dhe glans të theksuar. Me një filxhan thithës të fortë që mban kundër bombave në çdo sipërfaqe të lëmuar – gjithashtu mund të përdoret mirë në rripa me një unazë mbajtëse. 10 mënyra dridhjeje mund të kontrollohen me lehtësi me shtypjen e një butoni – edhe në dush ose banjë, sepse Wall Banger është i papërshkueshëm nga uji. Ju lutemi porositni bateri veç e veç: 2 x AA. Gjatësia e plotë 19.1 cm, Ø 3.2 cm. Silikoni.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 05462320000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Vibrator me një thithje shtesë të fortë 10 mënyra dridhjeje I papërshkueshëm nga uji Sipërfaqe mëndafshi-e butë Klasikja me akoma më shumë fuqi! Vibratori fleksibël në penis natyral duket me venat dhe glans të theksuar. Me një filxhan thithës të fortë që mban kundër bombave në çdo sipërfaqe të lëmuar – gjithashtu mund të përdoret mirë në rripa me një unazë mbajtëse. 10 mënyra dridhjeje mund të kontrollohen me lehtësi me shtypjen e një butoni – edhe në dush ose banjë, sepse Wall Banger është i papërshkueshëm nga uji. Ju lutemi porositni bateri veç e veç: 2 x AA. Gjatësia e plotë 19.1 cm, Ø 3.2 cm. Silikoni.

Dildo Silicone Wall Banger

4,900 LEK

Out of stock