Dildo Rombele

3,900 LEK

Dildo me cilësi të lartë dhe shumë funksionale. Kjo dildo tërheqëse, moderne dhe e dizajnuar në mënyrë egonomike është bërë nga 100% silikoni i cilësisë mjekësore. Dildo është jashtëzakonisht i butë, plotësisht i qetë dhe, me dizajnin e tij me shirita, siguron stimulim luksoz.

Availability: Në gjendje SKU: E21085 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo me cilësi të lartë dhe shumë funksionale. Kjo dildo tërheqëse, moderne dhe e dizajnuar në mënyrë egonomike është bërë nga 100% silikoni i cilësisë mjekësore. Dildo është jashtëzakonisht i butë, plotësisht i qetë dhe, me dizajnin e tij me shirita, siguron stimulim luksoz. Ky dildo është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim anal.

Produktet Feelz Toys janë bërë nga 100% silikoni i cilësisë mjekësore dhe me cilësi të lartë. Ky material është materiali më i mirë dhe më i sigurt që mund të përdoret në produktet erotike. I njëjti material tashmë përdoret gjerësisht në aplikime të tjera të ndryshme, si në shërbimin ushqimor dhe në industrinë e kujdesit shëndetësor.

Silikoni ndihet po aq i butë sa lëkura natyrale, ngrohet shpejt dhe qëndron i ngrohtë më gjatë se materialet e tjera. Materiali është pa erë, pa shije, jo poroz dhe pa zbutës. Për më tepër, produktet tona janë të gjitha hipoalergjike dhe pastrohen lehtësisht me ujë të thjeshtë të ngrohtë dhe sapun të butë.

Produktet Feelz Toys janë produktet erotike më inovative, më të qëndrueshme për mjedisin dhe të sigurta që disponohen aktualisht në treg. Të gjitha produktet tona janë të certifikuara CE dhe plotësojnë të gjitha udhëzimet RoHS.

Përdorni vetëm lubrifikantë me bazë uji me produktet Feelz Toys. Mos përdorni lubrifikantë me bazë silikoni.

Përmasat: 17,8 x 3,5 cm
Ngjyra: Rozë

Dildo Rombele

3,900 LEK

In stock