-30%

Dildo Realistix Super Softie Lejla

3,234 LEK

Kopje reale penisi me një dizajn trendy!

Dildo transparente me një bazë të fortë, të purpurt dhe një sipërfaqe të butë. Me kokë të fryrë, vena të theksuara dhe testikuj të mëdhenj. Gjithashtu mund të përdoret pa duar falë kupës së thithjes.

Gjatësia e plotë 17.5 cm, thellësia e vendosjes: 12.5 cm, Ø 2.6-3.6 cm. Silikoni, PU.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05339200000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Kopje reale penisi me një dizajn trendy!

Dildo transparente me një bazë të fortë, të purpurt dhe një sipërfaqe të butë. Me kokë të fryrë, vena të theksuara dhe testikuj të mëdhenj. Gjithashtu mund të përdoret pa duar falë kupës së thithjes.

Gjatësia e plotë 17.5 cm, thellësia e vendosjes: 12.5 cm, Ø 2.6-3.6 cm. Silikoni, PU.

Dildo Realistix Super Softie Lejla

Dildo Realistix Super Softie Lejla

3,234 LEK

Out of stock