Dildo Realistic

6,700 LEK

E vështirë për ta dalluar nga një i vërtetë!

Dildo në ngjyrë lëkure realiste me testikuj dhe një bazë thithëse. Me vena të theksuara. Si origjinali, dildoja është e butë nga brenda dhe ka një përbërje si lëkurë nga jashtë, që mund të lëvizet para-mbrapa lehtësisht. Ndihet shume e gjallë dhe duket si gjëja e vertete! E përshtatshme për argëtim të egër. Gjatësia totale: 21.7 cm, Ø 3-3.9 cm. Silikon.

Availability: Në gjëndje SKU: 05337260000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

E vështirë për ta dalluar nga një i vërtetë!

Dildo në ngjyrë lëkure realiste me testikuj dhe një bazë thithëse. Me vena të theksuara. Si origjinali, dildoja është e butë nga brenda dhe ka një përbërje si lëkurë nga jashtë, që mund të lëvizet para-mbrapa lehtësisht. Ndihet shume e gjallë dhe duket si gjëja e vertete! E përshtatshme për argëtim të egër. Gjatësia totale: 21.7 cm, Ø 3-3.9 cm. Silikon.

Dildo Realistic

Dildo Realistic

6,700 LEK

In stock