Dildo Realistic Glynn

5,200 LEK

Glynn është për burra dhe gra që dëshirojnë më shumë. Kjo dildo me ngjyrë të lëkurës nga koleksioni Real Fantasy është gati për disa veprime. Për shkak të topave dhe glans të saj të madh, Glynn ka një dizajn mbresëlënës. Boshti i saj i venitur ndjek formën e trupit tuaj falë materialit të butë dhe fleksibël. Përdorni gotën e fortë të thithjes në pjesën e poshtme për të vendosur Glynn në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe të lëmuar, në mënyrë që të mund të shijoni një stimulim të madh pa duar. Pastroni dildon para dhe pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash për një përdorim higjenik.

Availability: Vjen së shpejti SKU: RF012SKN Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Glynn është për burra dhe gra që dëshirojnë më shumë. Kjo dildo me ngjyrë të lëkurës nga koleksioni Real Fantasy është gati për disa veprime. Për shkak të topave dhe glans të saj të madh, Glynn ka një dizajn mbresëlënës. Boshti i saj i venitur ndjek formën e trupit tuaj falë materialit të butë dhe fleksibël. Përdorni gotën e fortë të thithjes në pjesën e poshtme për të vendosur Glynn në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe të lëmuar, në mënyrë që të mund të shijoni një stimulim të madh pa duar. Pastroni dildon para dhe pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash për një përdorim higjenik.

Dildo Realistic Glynn

5,200 LEK

Out of stock