Dildo Realistic Dr.Skin Chocolate 7.75

3,100 LEK

Mjeku është brenda! Lëreni Dr. Skin t’ju pëlqejë me të gjitha 7.75 inç! Gjeli Realist i Dr.Skin është një dildo realist me një kokë të spikatur për t’ju ngacmuar. Baza e fortë e filxhanit të thithjes të këtij dildo e bën atë parzmore të pajtueshëm. Zgjedhja perfekte për një blerje dildo për herë të parë dhe për koston e ndërgjegjshme.

Availability: Në gjendje SKU: BL-58116 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Mjeku është brenda! Lëreni Dr. Skin t’ju pëlqejë me të gjitha 7.75 inç! Gjeli Realist i Dr.Skin është një dildo realist me një kokë të spikatur për t’ju ngacmuar. Baza e fortë e filxhanit të thithjes të këtij dildo e bën atë parzmore të pajtueshëm. Zgjedhja perfekte për një blerje dildo për herë të parë dhe për koston e ndërgjegjshme.

Dildo Realistic Dr.Skin Chocolate 7.75

3,100 LEK

In stock