Dildo qelqi & flogger

7,200 LEK

Kjo lodër e punuar me dorë ka një dorezë xhami me gaz dhe rrëzime të shumta kamoshi të butë, për një ndjesi të pabesueshme brenda dhe jashtë. Doreza dyshe si një dildo sensuale, e strukturuar për stimulim maksimal. Xhami Borosilikat i ndjeshëm ndaj temperaturës dhe i qëndrueshëm mund të nxehet ose të ftohet për një lojë edhe më të ndjeshme. Drejtojini vetes tuaj një lumturi erotike me Lingam!
Availability: Në gjendje SKU: ae387 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Kjo lodër e punuar me dorë ka një dorezë xhami me gaz dhe rrëzime të shumta kamoshi të butë, për një ndjesi të pabesueshme brenda dhe jashtë. Doreza dyshe si një dildo sensuale, e strukturuar për stimulim maksimal. Xhami Borosilikat i ndjeshëm ndaj temperaturës dhe i qëndrueshëm mund të nxehet ose të ftohet për një lojë edhe më të ndjeshme. Drejtojini vetes tuaj një lumturi erotike me Lingam!

Dildo qelqi & flogger

7,200 LEK

In stock