Dildo Plug N Ride

2,600 LEK

Dildo ngjyre natyrale me koke pink, testikuj te plote dhe ngjitje me vakum te fund te fuqishme. Shume fleksibel dhe material i rreshktishem. Permasa: 16 cm, diam. 3 – 4 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05244500000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo ngjyre natyrale me koke pink, testikuj te plote dhe ngjitje me vakum te fund te fuqishme. Shume fleksibel dhe material i rreshktishem. Permasa: 16 cm, diam. 3 – 4 cm.

Dildo Plug N Ride

Dildo Plug N Ride

2,600 LEK

Out of stock