Dildo OverBold Ultra LifeLike Realistic 18cm

Dildo OverBold Ultra LifeLike Realistic 18cm

3,330 LEK

 • Gjatësia: rreth 18 cm
 • Diametri: max. 4 cm
 • Ultra i gjallë (silikoni higjienik)
 • Madhësia praktike
 • Bosht i lakuar i zhytur për stimulimin e pikës G (me kokë të madhe dhe me vena)
 • Bazament i fortë 
 • E përshtatshme për tu përdorur me strap-on
Availability: Out of stock SKU: 55078908 Categories: ,

Description

 • Gjatësia: rreth 18 cm
 • Diametri: max. 4 cm
 • Ultra i gjallë (silikoni higjienik)
 • Madhësia praktike
 • Bosht i lakuar i zhytur për stimulimin e pikës G (me kokë të madhe dhe me vena)
 • Bazament i fortë 
 • E përshtatshme për tu përdorur me strap-on
You've just added this product to the cart:

Open chat
Powered by