Dildo Natural Seducer

3,700 LEK

Ne forme penisi me damare, me koke dhe me testikuj. Me kupe vakumi ne baze. Shume elastik. Ngjyre mishi.
Madhesia: 17 cm, diam.3-4 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05245220000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ne forme penisi me damare, me koke dhe me testikuj. Me kupe vakumi ne baze. Shume elastik. Ngjyre mishi.
Madhesia: 17 cm, diam.3-4 cm.

Dildo Natural Seducer

Dildo Natural Seducer

3,700 LEK

Out of stock