Dildo Medical Silicone 21

5,200 LEK

Ne forme penisi real me ngjitje ma vakum te forte poshte testikujve. Shume fleksibel, pa cepa ose pjese te forta. Miqesor me lekuren dhe shume i bute ne siperfaqe. Gjatesia totale 21 cm, gjatesia e penetrueshme 16 cm, Ø 3.1 – 3.8 cm. Prej materili silikon mjekesor: pa arome, i thjeshte per tu pastruar, higjenik.

Availability: Në gjendje SKU: 05266650000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ne forme penisi real me ngjitje ma vakum te forte poshte testikujve. Shume fleksibel, pa cepa ose pjese te forta. Miqesor me lekuren dhe shume i bute ne siperfaqe. Gjatesia totale 21 cm, gjatesia e penetrueshme 16 cm, Ø 3.1 – 3.8 cm. Prej materili silikon mjekesor: pa arome, i thjeshte per tu pastruar, higjenik.

Dildo Medical Silicone 21

Dildo Medical Silicone 21

5,200 LEK

In stock