Dildo Medical Silicone 18cm

5,700 LEK

Ne forme penisi real me ngjitje ma vakum te forte poshte testikujve. Shume fleksibel, pa cepa ose pjese te forta. Miqesor me lekuren dhe shume i bute ne siperfaqe. Gjatesia totale 18 cm, gjatesia e penetrueshme 12.5cm, diam 2.6 – 3.5 cm.
Prej materili silikon mjekesor: pa arome, i thjeshte per tu pastruar, higjenik.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05266570000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ne forme penisi real me ngjitje ma vakum te forte poshte testikujve. Shume fleksibel, pa cepa ose pjese te forta. Miqesor me lekuren dhe shume i bute ne siperfaqe. Gjatesia totale 18 cm, gjatesia e penetrueshme 12.5cm, diam 2.6 – 3.5 cm.
Prej materili silikon mjekesor: pa arome, i thjeshte per tu pastruar, higjenik.

Dildo Medical Silicone 18cm

Dildo Medical Silicone 18cm

5,700 LEK

Out of stock