Dildo me vibrim VibreRende

4,000 LEK

Siguroni rripin e penisit dhe përjetoni një nxitje të menjëhershme të ereksionit dhe një vonesë të ejakulimit. Boshti është me venë, ka një kokë realiste dhe vibratori i plumbit në mëngë ka 10 shpejtësi të ndryshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 4468 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Siguroni rripin e penisit dhe përjetoni një nxitje të menjëhershme të ereksionit dhe një vonesë të ejakulimit. Boshti është me venë, ka një kokë realiste dhe vibratori i plumbit në mëngë ka 10 shpejtësi të ndryshme. Kjo lodër është e përkryer për ata që shijojnë lojën me penetrim të dyfishtë.

Dildo me vibrim VibreRende

4,000 LEK

In stock