Dildo me vibrim Silxed Double Pentration

8,500 LEK

Shijoni vetëm penetrimin e dyfishtë!
Vibrator i dyfishtë natyral Penetrim i dyfishtë nga SilexD me mbushje tepsi stralli, i cili siguron ngurtësi të këndshme nga njëra anë dhe lëvizshmëri të përsosur të dy vibratorëve nga ana tjetër. Të dy vibratorët janë gjithashtu të pajisur me një sipërfaqe silikoni të mëndafshtë dhe secila ka vena të theksuara dhe një sy realist. Përveç kësaj, vibratori i dyfishtë ka 10 mënyra dridhje emocionuese që ofrojnë përkëdhelje të detajuar. Dhe baza e fortë e thithjes siguron një udhëtim të paharrueshëm me dy kate pa duar.

Availability: Në gjendje SKU: 54000400000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator i dyfishtë natyral
Me mbushje Silexpan për lëvizshmëri të lartë
10 mënyra dridhjeje
Me bazë thithëse
I ripenisikueshëm – i përfshirë kabllo penisikimi USB

Shijoni vetëm penetrimin e dyfishtë!
Vibrator i dyfishtë natyral Penetrim i dyfishtë nga SilexD me mbushje tepsi stralli, i cili siguron ngurtësi të këndshme nga njëra anë dhe lëvizshmëri të përsosur të dy vibratorëve nga ana tjetër. Të dy vibratorët janë gjithashtu të pajisur me një sipërfaqe silikoni të mëndafshtë dhe secila ka vena të theksuara dhe një sy realist. Përveç kësaj, vibratori i dyfishtë ka 10 mënyra dridhje emocionuese që ofrojnë përkëdhelje të detajuar. Dhe baza e fortë e thithjes siguron një udhëtim të paharrueshëm me dy kate pa duar.

I ripenisikueshëm – i përfshirë kabllo penisikimi USB.

Gjatësia 17,5 cm dhe 19,5 cm, gjatësia e futjes 12,7 cm dhe 14,9 cm, Ø max. 3,7 cm dhe 4,5 cm.
Silikoni (mbushje silexpan).

Dildo me vibrim Silxed Double Pentration

8,500 LEK

In stock