Dildo me vibrim Silicon Willy’s

3,200 LEK

Dizajn realist me detaje të gjalla Bërë nga silikoni platin 7 Funksione vibruese për t’ju emocionuar Jo-poroz, i papërshkueshëm nga uji, dhe pastrohet lehtë Bërë nga silikoni i butë saten, i sigurt për trupin. Nuk përmban aroma, ftalate, parafina ose latex Përmasat: Gjatësia 6,25 inç = 15,8 cm Gjatësia e futshme 3,25 inç = 8,2 cm Gjerësia 1,25 inç = 3,1 cm Gjerësia në pikën më të gjerë 1,75 inç = 4,4 cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: 331417 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dizajn realist me detaje të gjalla Bërë nga silikoni platin 7 Funksione vibruese për t’ju emocionuar Jo-poroz, i papërshkueshëm nga uji, dhe pastrohet lehtë Bërë nga silikoni i butë saten, i sigurt për trupin. Nuk përmban aroma, ftalate, parafina ose latex Përmasat: Gjatësia 6,25 inç = 15,8 cm Gjatësia e futshme 3,25 inç = 8,2 cm Gjerësia 1,25 inç = 3,1 cm Gjerësia në pikën më të gjerë 1,75 inç = 4,4 cm

Dildo me vibrim Silicon Willy’s

3,200 LEK

In stock