-30%

Dildo Magic Stick Silicone

4,480 LEK

Kjo dildo e madhe përmban një dizajn realist dhe është bërë nga silikoni tepër i butë, i sigurt për trupin. Boshti është i venifikuar dhe ka një kurbë të lehtë. Gota e fortë e thithjes do të thotë që ju mund ta bashkëngjitni këtë dildo në çdo sipërfaqe të lëmuar. Kjo dildo është në përputhje me shumicën e pajimeve të lidhura. Përdoreni këtë dildo me lubrifikant me bazë uji. Pas përdorimit, lehtë mund ta pastroni lodrën tuaj me ujë të vakët dhe sapun antibakterial ose pastrues lodrash.

Availability: Vjen së shpejti SKU: AG592 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Kjo dildo e madhe përmban një dizajn realist dhe është bërë nga silikoni tepër i butë, i sigurt për trupin. Boshti është i venifikuar dhe ka një kurbë të lehtë. Gota e fortë e thithjes do të thotë që ju mund ta bashkëngjitni këtë dildo në çdo sipërfaqe të lëmuar. Kjo dildo është në përputhje me shumicën e pajimeve të lidhura. Përdoreni këtë dildo me lubrifikant me bazë uji. Pas përdorimit, lehtë mund ta pastroni lodrën tuaj me ujë të vakët dhe sapun antibakterial ose pastrues lodrash.

Dildo Magic Stick Silicone

4,480 LEK

Out of stock