-30%

Dildo Lucky Avant

3,850 LEK

Moderne, me stil dhe e bukur – takoni Avantin. Krijuar me kujdes dhe me kënaqësinë tuaj në mendje, shijoni format natyrore, të gdhendura me dorë, duke ditur se keni blerë një lodër unike artizanale. Çfarëdo madhësish, formash, kthesash ose teksturash që dëshironi, me siguri do të gjeni përputhjen tuaj. Avant Lucky jep ngjyra elegante, në një bosht të drejtë me cilësi delikate për ata që dëshirojnë thjeshtësi.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-36620 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Moderne, me stil dhe e bukur – takoni Avantin. Krijuar me kujdes dhe me kënaqësinë tuaj në mendje, shijoni format natyrore, të gdhendura me dorë, duke ditur se keni blerë një lodër unike artizanale. Çfarëdo madhësish, formash, kthesash ose teksturash që dëshironi, me siguri do të gjeni përputhjen tuaj. Avant Lucky jep ngjyra elegante, në një bosht të drejtë me cilësi delikate për ata që dëshirojnë thjeshtësi.

Dildo Lucky Avant

3,850 LEK

Out of stock