Dildo Lollicock Double

3,900 LEK

Përjetoni stimulim të dyfishtë me këtë dildo argëtuese të dyfishtë! Perfekte për përdorim gjatë masturbimit, por gjithashtu mund ta përdorni së bashku me partnerin tuaj. Dildo është bërë prej materiali të fortë, por gjithsesi fleksibël dhe pastrohet lehtë pas përdorimit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: CN-14-0525-33 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Përjetoni stimulim të dyfishtë me këtë dildo argëtuese të dyfishtë! Perfekte për përdorim gjatë masturbimit, por gjithashtu mund ta përdorni së bashku me partnerin tuaj. Dildo është bërë prej materiali të fortë, por gjithsesi fleksibël dhe pastrohet lehtë pas përdorimit.

Dildo Lollicock Double

3,900 LEK

In stock