Dildo Lazy Buttcock

3,200 LEK

Dildo xhelatin i perkulshem, me koke te theksuar, damare te fryre dhe testikuj te vegjel. Trupi me shkelqim qendron ne nje baze me ngjitje me vakum te fuqishme. Ngjyra: transparente.
Permasa: 17 cm, diametri 3-3.5 cm.

Availability: Në gjendje SKU: 05237710000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo xhelatin i perkulshem, me koke te theksuar, damare te fryre dhe testikuj te vegjel. Trupi me shkelqim qendron ne nje baze me ngjitje me vakum te fuqishme. Ngjyra: transparente.
Permasa: 17 cm, diametri 3-3.5 cm.

Dildo Lazy Buttcock

Dildo Lazy Buttcock

3,200 LEK

In stock