Dildo King Cock

12,230 LEK

Dildo King Cock Plus Triple Density ka një bosht të brendshëm të ngurtë, një lëkurë të butë të jashtme, detaje realiste të strukturës dhe një filxhan të fortë thithjeje! Dizajni i përmirësuar dhe forma ofron realizëm superior me një pamje të jashtme të butë, të gjallë, duke krijuar ndjesinë dhe fleksibilitetin e një penisi të vërtetë. Dendësia e trefishtë dildo 7,5 inç (19 cm).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 45730 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo King Cock Plus Triple Density ka një bosht të brendshëm të ngurtë, një lëkurë të butë të jashtme, detaje realiste të strukturës dhe një filxhan të fortë thithjeje! Dizajni i përmirësuar dhe forma ofron realizëm superior me një pamje të jashtme të butë, të gjallë, duke krijuar ndjesinë dhe fleksibilitetin e një penisi të vërtetë. Dendësia e trefishtë dildo 7,5 inç (19 cm).

Dildo King Cock

12,230 LEK

In stock