Dildo King Cock Squirting – 19 cm

5,100 LEK

Shkoni për një përvojë të gjallë me këtë dildo shiringë Kink. Seti përfshin Lëng Jizzle dhe pastrues lodrash. Dildo mund të përdoret pa Bulb Squirting si dhe është gjithashtu i përshtatshëm për t’u përdorur me një rrip.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 5606-21 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Shkoni për një përvojë të gjallë me këtë dildo shiringë Kink. Seti përfshin Lëng Jizzle dhe pastrues lodrash. Dildo mund të përdoret pa Bulb Squirting si dhe është gjithashtu i përshtatshëm për t’u përdorur me një rrip.

Dildo King Cock Squirting – 19 cm

5,100 LEK

Out of stock